Advertisement

Turistično društvo Trebnje

Turistično društvo Trebnje

Domov - zgodilo se je
SPREHOD Z LEVČKOM PO TREBNJEM PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Milka Poljanc   
petek, 21. avgust 2015

Obveščamo vas, da je sobotni sprehod z levčkom po Trebnjem preložen do nadaljnjega. O nadomestnem terminu vas bomo še pravočasno obvestili. Se opravičujemo zaradi morebitnih nevšečnosti.

 

SPREHOD Z LEVČKOM PO TREBNJEM


Seznanite se z zgodovino Trebnjega skozi otroške oči.
Turistično vodenje z levčkom poteka peš, vključuje pa ogled mestnega jedra z vsemi večjimi znamenitostmi.

22.9. torek, 9:00
26.9. sobota, 9:00

Ob evropskem tednu mobilnosti in svetovnem dnevu turizma.


Zbor: mestni park Trebnje.
Trajanje: 2 uri.
Brezplačno.
Primerno za: otroke, babice, dedke, mamice, očete, tete, strice...
Mladi udeleženci prejmejo levčkov spominek.
V primeru dežja sprehod odpade.

 

2015_levek.jpg

 
Svetovni dan turizma PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Milka Poljanc   
sreda, 19. avgust 2015

Milijarda turistov, milijarda možnosti

Svetovni dan turizma, ki ga obeležujemo 27. septembra, letos v ospredje postavlja temo »Milijarda turistov, milijarda možnosti« (ang. »One Bilion Tourist, One Bilion Opportunities«).

S tem želi Svetovna turistična organizacija poudariti ogromno zmožnost turizma kot moč dobrega v destinacijah in skupnostih po svetu.

Dandanes se več kot milijarda turistov na letni ravni odloči za potovanje na tujo destinacijo. Ta milijarda turistov je turizem povzdignila v vodilni gospodarski sektor, saj v svetovnem merilu ustvari kar 10 odstotkov BDP-ja.

Svetovna turistična organizacija (UNWTO)

2015_svetovni_dan_turizma.jpg

 
Priznanje KS Trebnje Ireni Blaznik PDF Natisni E-pošta
Prispeval: TD   
sreda, 24. junij 2015

»Irena je aktivna članica Turističnega društva Trebnje že vrsto let. V društvu že drugi mandat deluje kot tajnica in aktivno sodeluje pri vseh projektih, ki jih društvo izvaja na področju Trebnjega, občine in regije ter na sejmih. S svojimi pobudami iz svoje stroke, je oblikovalka, zelo pripomore k vidnejši promociji Trebnjega. Irena je samostojna kulturna ustvarjalka že od leta 1990 in izdeluje unikatno keramiko, ki je prepoznavna tako Trebanjcem, kot tudi po vsej državi, in če jo še malo pohvalimo, tudi izven meja naše države. Njena edinstvena keramika je prepoznavna po rjavi barvi, estetiki in uporabnosti. Izdelki mnogokrat nosijo trebanjski grb in logo TD Trebnje in so tako ličen spominek na Trebnje, ki ga Trebanjci zelo radi damo iz rok. S svojim delom, idejami in izdelki je mnogo pridodala k prepoznavnosti in promociji mesta Trebnje.«
Ob praznovanju krajevnega praznika 25. junija je KS Trebnje na svečani podelitvi na predvečer praznika podelila priznanje tudi naši »turistki« Ireni, ki s svojimi izdelki že leta navdušuje tako turiste, kot tudi nas, krajane. Irena, iskreno ti čestitamo ob prejetju priznanja in ti želimo še mnogo navdiha in spretnih rok!

2015_priznanje_irena_ks1.jpg

 
Krajevni praznik PDF Natisni E-pošta
Prispeval: TD   
torek, 23. junij 2015

 

Ob krajevnem prazniku bo KS Trebnje podelila priznanja. Letos ga bo prejela tudi naša članica Irena Blaznik. S svojim delom, idejami in izdelki je mnogo pridodala k prepoznavnosti in promociji Trebnjega. Irena, čestitamo!!!

ks_trebnje_vabilo_praznik_splosno_06-2015_web.jpg

 
Turisti radi delamo dobro PDF Natisni E-pošta
Prispeval: TD   
torek, 09. junij 2015

 

V mesecu aprilu je Turistično društvo Trebnje sodelovalo v projektu »Radi delamo dobro«, pod okriljem Mercatorja. Tako ste lahko v Mercator centru Trebnje ob nakupu prejeli žeton in z njim glasovali za nas. V ta namen smo imeli čez cel mesec postavljeno stojnico, kjer smo predstavljali znamenitosti občine in dogodke, ki smo jih planirali za mesec april. Kot tretje uvrščeno društvo smo z vašo pomočjo prejeli darilni kartico v vrednosti 100 €. Donacijo bomo porabili pri izvedbi že 27. prireditve »Iz trebanjskega koša«. Hvala vodstvu Mercator centra Trebnje, da nas je izbralo za sodelovanje in hvala vsem, ki ste glasovali za nas, saj ste s tem podprli naše delo in trud.

2015_mercator_td_trebnje.jpg 

 

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 37 - 45 od 200
Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Joomla Templates by Joomlashack